Tevreden klanten

Co-creatie met hun medewerkers, een mensgerichte aanpak, tastbare resultaten: dat waarderen mijn klanten. Ik laat ze hier graag aan het woord.

Toen Marc in onze organisatie kwam, was er een digitaal schoolplatform uitgerold dat kampte met tal van problemen. Er was veel weerstand bij gebruikers, er waren +300 bugs, het project werd ad hoc gestuurd en de relatie met de leverancier zat op een dieptepunt.

Marc slaagde er als projectmanager in om al deze problemen weg te werken. De bugs werden aangepakt, de contacten met de leverancier geprofessionaliseerd en het projectteam doeltreffend geleid. Zijn open communicatie verkleinde de weerstand van gebruikers en verbeterde de samenwerking binnen het projectteam.

Bovendien legde Marc pijnpunten bij onze organisatie bloot en tekende hij met de stuurgroep een toekomstpad uit voor een betere werking.

– Yves Libot, Directeur De Leerexpert – Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Ondanks de complexiteit van het project wist Marc steeds duidelijkheid en structuur aan te brengen in het proces. Hij gaf richting, bracht verschillende meningen bij elkaar en werkte zeer ondersteunend, zowel naar gebruikers als naar projecteigenaars.


Marc is eerlijk in zijn aanpak en gaf duidelijk aan waar zich problemen voordeden. Toen het project dreigde te mislukken doordat de juiste info niet voorhanden was, nam hij de juiste, weloverwogen beslissingen en hakte hij moeilijke knopen door.

– Robert Scheltjens, Divisiedirecteur Stedelijk Basisonderwijs Antwerpen

Marc’s rol in dit project ging veel verder dan zijn initiële opdracht. Het werd al snel duidelijk dat hij naast projectleider ook een ervaren changemanager was, met veel expertise in de begeleiding van structurele veranderingstrajecten. Deze opportuniteit hebben we niet laten schieten en bleek een absolute meerwaarde binnen het project.

– Tom Bombeke, IT- manager Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Bij nv De Scheepvaart wilden we de registratie van heel diverse prestaties in verschillende werkregimes automatiseren met een digitale tool. Na enkele mislukte trajecten, begeleid door andere consultants, deden we beroep op Marc. Hij bracht het project tot een goed einde.

– Marc Thielens, Diensthoofd Facilitair Management De Vlaamse Waterweg

Ik heb al meermaals het genoegen gehad met Marc te mogen samenwerken. Onze verstandhouding is gebouwd op een gedeelde visie op de impact van verandering op mens en organisatie, met veel aandacht voor een pragmatische begeleiding doorheen transitie. Kwaliteit, respect en eerlijkheid staan bij Marc centraal, naast de drive om een blijvend resultaat te realiseren.

– Erwin Driesen, Managing Partner Transitie-Partners bvba

En nu is het aan jou!

Geïnspireerd door deze klanten? Leg me gerust de uitdagingen voor waarmee je vandaag worstelt. Ik denk alvast met jou mee en stel graag een aanpak op maat voor.

Bel +32 475 27 74 45 of Contacteer mij