Consultancy door co-creatie

Loopt een project, verandering of proces spaak? Ik kom samen met je mensen tot een oplossing waar ze hun schouders onder zetten. Ook als ik al vertrokken ben.

Herken je één van deze situaties?

  • Je project loopt fout. Resultaten blijven uit, de relatie met de leverancier vertroebelt, het budget ontspoort en er is geen zicht op uitkomst. Wat nu?
  • Je wil je organisatie (her-)structureren from scratch, maar loopt daarbij vast. Of er is al een gewenst resultaat of een methodiek, maar je mensen hebben het er moeilijk mee.
  • Je werkt niet efficiënt doordat medewerkers de processen niet kennen of niet inzien waarom die belangrijk zijn. Ze haken af en doen het op hun manier.

Zo kan het anders:

  • Je project staat terug op de rails en boekt resultaat. Toekomstige projecten brengen jullie zelf tot een goed einde via een stuurgroep en voldoende autonomie voor projectmanagers. Een echte projectcultuur dus.
  • Je organisatie werkt professioneler met een methodiek op maat. Volledig afgestemd op jullie DNA en op de maturiteit van gebruikers. Zodat zij ermee aan de slag blijven als ik allang vertrokken ben.
  • Geen overbodig werk meer: je mensen weten waarom ze beter efficiënt werken, gaven de nieuwe processen mee vorm en maken die zo tot een succes. Voortaan blijven ze zelf attent op efficiëntiewinsten.

De bottom line?

Of het nu gaat om een project, verandering of proces: mijn holistische – mens- en resultaatgerichte – benadering betrekt je medewerkers bij de oplossing zodat ze die voluit steunen, nu en in de toekomst.

Daarbij bouw ik verder op wat al aanwezig is en stem ik methodieken zoals PRINCE2®, PMP®, MSP® of ADKAR® altijd af op je organisatie. Ik ga tussen je mensen staan, stel de juiste vragen en leg altijd de link met je strategie. Met succes, zeggen mijn klanten.

Ik denk graag met jou mee

Loopt een project, verandering of proces niet zoals je zou willen? Geef me een seintje, dan praten we er vrijblijvend over. Ik denk alvast graag met jou mee.

Bel +32 475 27 74 45 of Contacteer mij